Uslužno rezanje i graviranje sa laserom i CNC mašinom.
Obrada:pleksiglas,drvo,
šperploča,plastika. 
Izrada pečata.

 

Uloguj se/Log in

Naše usluge

lutak

Uslužno rezanje i graviranje sa laserom i CNC mašinom.
Obrada:pleksiglas,drvo,
šperploča,plastika. 
Izrada pečata.

Kako nas naći

    

Posjetioci

Ko je na mreži: 2 gostiju i nema prijavljenih članova

Pleksiglas

Pleksiglas(Plexiglas)PMMA (polymethyl methacrylate) - akrilne ploče su puni i prirodno providni materijali. Kod nas su poznatije pod nazivom klirit ili pleksiglas, a mogu se naći i pod drugim imenima kao što su altuglas, lucite, perspex, percklas i optix. Mogu biti obojene tako da se postiže gotovo beskonačan spektar boja i nivoa svetlosne propustljivosti. Ovo je jedini plastični materijal koji ima prirodnu UV zaštitu.

Veliki izbor ploča, neutralnih, prelivajućih, belih, svetlosno propustljivih i providnih, sa sjajnom ili mat površinom, nude veliku mogućnost primene za različite svrhe i potrebe dizajnera. PMMA ploče mogu biti ekstrudirane ili livene (cast). Svaki proizvodni proces obezbeđuje različite tehničke parametre. Iskustvo je pokazalo da se livene i ekstrudirane ploče mogu koristiti naizmenično. U svakom slučaju finalna selekcija tipa ploče vrši se u zavisnosti od namene, tehničkih zahteva i cene. Fora d.o.o takodje nudi i širok asortiman specijalnih ploča.


Upotreba

Reklamiranje:
otpozadi osvetljene ploče i paneli (backlit), svetlosne instalacije(svetiljke), izložbeni štandovi, regali, police itd.

Arhitektura:
dekoracija štandova i opreme za prodavnice, popunjavanje vrata, zastakljivanje, pregradni zidovi, krovni svetlarnici (kupole)

Automobilska industrija:
farovi, prednja i zadnja svetla, spojleri, nosači za tablice

Specijalna upotreba:
solarijumi, zidovi auto perionica, zaštitna kućišta za mašine i opremu, staklenici i zimske bašte, zvučna izolacija autoputeva

Kontakt telefoni: +387 51 740-909  Fax:+387 51 740-808  E-mail: plexiglas@forasrbac.com